Charter Sharm el Sheik - Jolie Ville Golf & Resort, cu plecare din Bucuresti

Amplasat pe coasta Mării Roșii, acest complex de 5 stele oferă o plajă privată, un teren de golf cu 18 găuri, 13 restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională, 2 piscine cu tobogane de apă și lazy river. De asemenea, acest complex cuprinde 4 terenuri de tenis.

Camerele de la Maritim Jolie Ville Golf & Resort sunt luminoase, pline de culoare și prevăzute cu pardoseală cu gresie si covoare in stil egiptean. Toate includ TV prin satelit și balcon privat. Unele camere oferă vedere panoramică la Marea Roșie.

Oaspetii pot savura preparate vegetariene si sashimi la Sushi Lounge. De asemenea, există un bistrou in stil american și o discotecă pentru divertisment de seară.

Jolie Ville are un club de sănătate, care furnizează servicii de masaj relaxante, și o sală de fitness, cu echipament cardiovascular. Pentru oaspeții mai tineri, Jolie Ville Golf & Resort are, de asemenea, un loc de joacă pentru copii, cu multe activități distractive. Conexiunea WiFi poate fi accesată in zonele publice, la un cost suplimentar.

Jolie Ville Golf & Resort se află la mai puțin de 5 km de aeroportul internațional Sharm El Sheikh. Hotelul asigură servicii de transfer cu autobuzul la Golful Naama, la un cost suplimentar. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere.

 

Nota!

Vă rugăm să rețineți că Jolie Ville Golf & Resort va avea lucrări de intreținere la zona principală a teraselor piscinei in perioada 25.03.23 - 16.04.23, fără a deranja oaspeții. 

Această activitate este necesară pentru a se asigura că facilitățile hotelului continuă să indeplinească cele mai inalte standarde de calitate și siguranță pentru oaspeți.

In această perioadă, zona principală a teraselor piscinei va fi inchisă. Celelalte două piscine vor fi pe deplin operaționale in acest timp. Piscina Royal Wing va fi disponibilă pentru toți oaspeții, iar Piscina Salt va fi, de asemenea, deschisă.

Pe langă piscine, oaspeții se pot bucura in continuare de zona de plajă care va fi deschisă pe toată perioada de intreținere.

 

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Jolie Ville Golf & Resort, Sharm el Sheikh, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate