Charter Creta - Heraklion - Mare Blue and Suites, cu plecare din Bucuresti


Informatii despre hotel

MARE BLUE & SUITES eeste un hotel mai mic, la aproximativ 100 km de aeroportul Heraklion si la aproximativ 45 km de aeroportul Chania. Mai multe restaurante, baruri, magazine se regasesc in apropiere. 

Mese

All Inclusivemic dejun 7.30-10.30, pranz 12.30-14.30 si cina 18.30-21.00 tip bufetgustare usoara in timpul zilei (11.00-12.30 si 14.00-16.00)bauturi alcoolice si nealcoolice locale selectate, ceai, cafea (10:30 a.m.-11:00 p.m.)

Descrierea camerei

Camera dubla: baie/toaleta (uscator de par), aer conditionat, TV/sat., telefon, seif (contra cost), frigider, balcon sau terasa.Alte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Camera dubla, vedere laterala la mare: vedere partiala la mare.Camera dubla, vedere la mareSuita Junior: camera spatioasa cu canapea.Suita Junior, vedere laterala la mare: camera spatioasa cu canapea.Suita Junior, vedere la mare: camera spatioasa cu canapea.Suita, vedere la mare: dormitor separat si zona de living cu canapea.

Descrierea hotelului

44 camerereceptierestaurant in aer liberpiscina

Descrierea plajei

Plaja cu nisip la hotelSezlonguri si umbrele gratuite

Internet

Gratuit: WiFi in hotel.

Activitati sportive contra cost

masaje, jacuzzi, piscina interioara, sauna - toate in hotelul partener adiacent Fereniki.

Nota

In Grecia, trebuie sa platiti taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului.

Categoria oficiala

4 stele

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Mare Blue and Suites, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate