Hotel Dacia - Oferta Seniori Activi - 7 nopti  

Baile Herculane, Romania
de la
EUR 467 58 EUR
2 adulti
Hotelul Dacia este situat langa Parcul Vicol, in centrul nou al statiunii, are cea mai mare capacitate de cazare din statiune.

Facilitati hotel: 341 camere duble si 4 apartamente dispuse pe parter + 12 etaje, 4 lifturi, 2 restaurante (400 si 300 locuri), gradina de vara (150 locuri), baza de tratament, masaj, salina, sala de gimnastica, amfiteatru, discoteca, tenis de masa, biliard, darts, Wi-Fi, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: baie cu dus, TV, o parte din camere au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu pensiune completa (meniu fix), tratament (30 de proceduri / adult / sejur). Nota: - pentru tratament, turistii au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente: biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S. si cardul de sanatate activat; - in baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi/adult, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales; - copiii, indiferent de varsta, NU au serviciile de tratament incluse. Informatii suplimentare: Taxa de statiune - 1 % din valoarea primei nopti de cazare, se achita la receptia hotelului in momentul cazarii.

Servicii incluse: cazare cu pensiune completa (meniu fix), tratament (30 de proceduri / adult / sejur).

Nota:
- pentru tratament, turistii au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente: biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S. si cardul de sanatate activat;
- in baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi/adult, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales;
- copiii, indiferent de varsta, NU au serviciile de tratament incluse.

Informatii suplimentare:
Taxa de statiune - 1 % din valoarea primei nopti de cazare, se achita la receptia hotelului in momentul cazarii.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Dacia - Oferta Seniori Activi - 7 nopti, Baile Herculane, Romania