Pelerinaj in Israel

Ierusalim, Bethlehem, Ierihon, Raul Iordan, Marea Moarta, Tiberias, Galileea, Muntele Tabor, Nazaret, Haifa

 
Transport
Perioada 22–28 MARTIE 2019
 
660
/ pers / 5 nopti

 

ZIUA 1:          22.03.19          BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEHEM

Ora 05.30 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 07.45 decolare spre Tel Aviv cu zborul Tarom. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 10.20. Plecam catre Bethlehem. Sosire in Bethlehem – se viziteaza Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos -Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Biserica Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.

 

ZIUA 2:          23.03.19          MUNTELE MASLINILOR  – CETATEA SFANTA IERUSALIM:

Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit – unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, continuam vizita pe Muntele Sionului la Foisorul Cineicelei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolica. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizitam casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia si Scaldatoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.

 

ZIUA 3:          24.03.19          HAIFA - MUNTELE TABOR – CANA

Mic dejun. Dimineata pornim catre nordul tarii. La Haifa admiram Gradinile Suspendate ale Templului Bahai, si  vizitam Manastirea “Stella Maris” unde se afla pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Urcam apoi pe Muntele Tabor – inchinare la biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne indreptam catre Satul Cana la biserica unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Cina si cazare Nazareth, hotel***+

 

ZIUA 4:          25.03.19          NAZARET -MAREA GALILEEI:           

Mic dejun. In ziua BUNEIVESTIRI, vizitam Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant; ne inchinam la Biserica Buna Vestire si Biserica Sf. Gavril ce adaposteste izvorul Maicii Domnului. Pornim apoi catre Marea Galileei. Poposim mai intai la Biserica de pe Muntele Fericirilor. Apoi plecam spre Capernaum – unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 12 USD/persoana) si, optional, dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 24 USD/pers.). Seara plecare la Bethlehem pentru cina si cazare, Hotel***+

 

ZIUA 5:          26.03.19          DESERTUL IUDEEI - VALEA HOZEVEIIERIHON -RAUL IORDAN – MAREA MOARTA

Mic dejun. Dimineata devreme coboram in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul cu Microbuzele optional 10 usd/persoana) si Manastirea Sfantul Theodosie. Continuam apoi in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si moastele Sfantului Ioan de la Neamt – HozevitulsauRomanul. Dupaamiazapoposim la RaulIordan la locul original al Botezului Mantuitorului; vizitain Ierihon la Biserica Dudullui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Optional Masa de pranz intr-un restaurant local (pret 18 usd/persoana). Timp liber pentru relaxare la Marea Moarta –  se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Intoarcere la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem, Hotel***+

 

ZIUA 6:          27.03.19          EIN KAREM -IERUSALIM – TEL AVIV - BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, si ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului. Dupa amiaza o petrecemin zona orasuluivechi dinIerusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant si pentru timp liber la cumparaturi. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa TAROM RO154de la ora 23.30.Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 02.15 pe 28.03.19.

 Transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti compania Tarom;

-        Taxele de aeroport ;

-        Bagaj de cala de 23 kg/persoana si bagaj de mana de 10 kg/persoana

-        Transport local cu autocar cu aer conditionat conform program la obiectivele turistice;

-        05 nopti cazare la hoteluri de 3+  stele (1 noapte in nordul tarii la Nazaret, 4 nopti Bethlehem);

-        Demipensiune ( mic dejun + cina, ambele bufet);

-        Sucuri, ceai, cafea, lapte la micul dejun.

-        Vizitele mentionate in program exceptie cele optionale ;

-        Urcarea cu taxiurile pe muntele Tabor

-        Intrari la obiectivele din program

-        Asistenta turistica insotitor grup roman

-        Preot insotitor

-        Bacsisuri obligatorii pentru soferi si hoteluri.: 25 eur/persoana se achita la agentie odata cu achitarea integrala a pachetului de servicii.

-        Excursiile mentionate ca optionale;

-        Bauturile la cina;

-        Transferul spre si de la bucuresti pentru cei din alta localitate;

-      Asigurarea medicala – obligatorie si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

PRET:   660EUR/ PERSOANA

HOTELURI***+, loc in camera cu 2 sau 3 paturi

TAXELE DE AEROPORT SI TOATE VIZITE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET!!

 

SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 170 EUR / PERSOANA.

 

Atentie! GRUP MINIM: 40  PERSOANE. Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

 

IN CAZUL IN CARE GRUPUL ESTE FORMAT DIN MINIM 35 PERS., SE PERCEPE UN SUPLIMENT DE 20 EUR/ PERS. 

In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.

 

In functie de anumite situatii  - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.

 

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.

 

Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.

 

Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu acest stat.

 

Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA

copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.

Cerere de inscriere